Om oss

Nordic Fiber Solution AB

Nordic Fiber Solution AB ett sammansatt bolag som av 25 års erfarenhet av Installation svagström, nätverk och fiberteknik. Vi utför projektering, planering, installation och utförande av fibertekniska lösningar.

 

Här har vi samlat ett team av installatörer, projektledare och tekniker som har en gedigen bakgrund och erfarenhet av att planera och att utföra installationer inom området. Här finner du också kunskap och erfarenhet från flera av Europas ledande fiber operatörer som gör det möjligt för bolaget att vara ständigt update då det gäller utveckling, och alltid ligga i framkant när det gäller den senaste tekniken och lösningar även från drift och operatörssidan.
Denna sammansättning gör bolaget ”unika” i branschen viket ger oss möjligheter att vara bäst på det vi gör.

 

I gruppen finner du ett professionellt team som besitter kunskap och erfarenhet du inte kan få någon annanstans. Från ledarskap, installation, projektering på golvet, till kunnande och erfarenhet inom fiberteknik och lösningar från flera Europas ledande fiber operatörer. Med denna sammansättning törs vi lova att vi är ett ” unikt” företag.

Här har vi samlat det viktigaste för dig som är kund….

” Kunskap, engagemang, utveckling, service och tillit”

Koncern

Kontakta