Om oss

Företagsbeskrivning

NF Drones arbetar med översiktfotografering. Dessa flygfilmer och flygfoton tas med hjälp av professionella drönare som är certifierade av transportstyrelsen. NF Drones är stationerade i Stockholm och vi arbetar nära kund och är med i hela ledet från planering, filmning, redigering, tillståndsansökan och publicering. Vi arbetar för att tillsammans leverera bästa möjliga produkt och normalt sett sker allt inom 1 vecka från avtal skrivits mellan parterna.

 

Det kan röra sig om allt från fotografering av större markytor, byggarbetsplatser, master till fotografering av bostadshus. Att ta hjälp av drönare för att fotografera är något som blivit allt mer populärt, inte minst bland mäklare då det är ett tids och-kostnadseffektivt sätt att få kvalitativa bilder. Så låt oss få hjälpa dig att marknadsföra dig på ett unikt sätt.

 

Förutom fotografering i marknadsföringssyfte erbjuder vi även fotografering som används vid diverse inspektioner. Fördelarna med att ta hjälp av drönare vid den typen av fotografering är många. Den är kostnadseffektiv, säker och inte minst så ger den högkvalitativ dokumentation.

Koncern

Kontakta