Styrelse/Ledning

Peter Lilliehöök

f.1960 Styrelseordförande i styrelsen sedan 2016 Efter gymnasiet kurser på Stockholms universitet i ekonomi och juridik. Utbildad i finansanalys vid IFL och har 30 års erfarenhet från bank och finanssektorn. Större delen av Peters karriär har varit inom aktiemarknaden med bland annat aktiehandel, analys, förvaltning och företagsaffärer. Innan Peter startade egen konsultverksamhet inom corporate finance var han ansvarig för corporate finance på Spectra Fondkommission. Antal aktier i Systemhus 200.000 st.

Peter Hagerman

f.1956 Styrelseledamot i styrelsen sedan 2017 Utbildad Godkänd revisor. Arbetade på Öhman FK. som aktiemäklare under 14 år. Därefter startade  Peter ett mindre VP-bolag där han var Vd. Efter försäljning av VP-bolaget startade Peter en Hedgefond med inriktning på OMX-terminer.(Första fonden i Sverige med bara ett tillgångsslag). Arbetar idag som fristående konsult inom finansbranschen. Antal aktier i Systemhus 200.000 st.

Peter Wittsten

f.1946 VD och styrelseledamot i styrelsen sedan 2017 Efter gymnasieskolan i Malmö blev Peter utexaminerad civilingenjör och i ekonomi i Lund. Peter har stor erfarenhet av byggprojekt – små och stora och han blev utnämnd till MD för det danska dotterbolaget NCC 1980. Efter det blev Peter direktör för Danica Ejendomme, då Danmarks största fastighetsinvesterare (pensionsfond). Peter växlade sedan till byråns sida som MD för CB Richard Ellis, Danmark (CB RE är den största fastighetsrådgivaren i världen). Peter avslutade sin karriär som anställd som VD för en stor investerare och utvecklare av parkeringsmöjligheter i Köpenhamn. Peter har under sin långa karriär inom fastighetsrelaterade områden uppnått en stor erfarenhet av projektutveckling och generell verksamhet i Europa, USA och delar av Afrika.