Ådö Etapp 1

Pågående projekt

Bostäderna

Att lämna storstadens myller med tempo och komma ut till Ådö är en fantastisk kontrast. På den en långa parkliknande halvön kommer Systemhus att uppföra, först fem lägenheter i en BRF, följt av ytterligare 12 lägenheter. Här får du tillgång till egen bad- och båtplats på 100 meters avstånd och de stora ekarna runt fastigheten skuggar på varma sommardagar. Upplands Bro som är närmaste samhälle har all tillgänglig service på nära avstånd. Från Pendeltågsstationen är du på i Stockholm City på 34 minuter. Hit till Upplands Bro har Täby galopp flyttat 2016. Då öppnades portarna till Sveriges nya huvudstadsbana för galoppsport, Bro Park.
Här rids fartfyllda, färgrika och spännande kapplöpningar. På någon kilometers avstånd från fastigheten ligger Europas finaste golfbanor: Bro Hof slotts golfklubb. Den ligger bara några kilometer från Ådö.

Standard

Projektet är beläget på en halvö med en fantastiskt naturskön miljö där stora ekar leder stegen ner till den egna mälarviken med egen båt- och badplats. Två rejäla lägenheter inrymda i en härligt rymlig timmerbyggnad samt en komplementsbyggnad och två väldesignade Attefallare med en generös vidbyggd altan.

Snabbfakta

Arkitekt: Millimeter Arkitekter, Anna Carlsson
Antal bostäder: Etapp Ett: 1 st Parhus (Lgh 1 och 2) , 1 st Komplementsbyggnad (Lgh 3), 2 st Attefallshus (Lgh 4 och 5)
Storlekar: 139/128/75/33/33
Månadskostnad Lägenhet 1: 6 200 SEK
Lägenhet 2: 5 700 SEK
Lägenhet 3: 4 200 SEK
Lägenhet 4: 2 700 SEK
Lägenhet 5: 2 700 SEK
Bostadstyp: BRF Parhus
Total markareal: Tomt om 2595 kvm

Ansvarig mäklare

Offentliggörs runt 15 februari

Intresseanmälan

HEJ! Om du vill veta mer om Attefallshus
Fyll i formuläret här…